Individueel voedingsadvies

bij sporters

Group of Road Bikers

Elke sport heeft andere kenmerken en dus ook andere aandachtspunten als het om voeding gaat. Daarbuiten is ook elke sporter verschillend, daarom is het belangrijk dat de voeding zo optimaal mogelijk aan de sporter en zijn situatie en doelen kan worden aangepast.

Binnen deze begeleiding wordt een compleet overzicht gemaakt van de trainingen en het algemeen leefpatroon zodat de aanpassingen ook haalbaar zijn en passen bij de leefstijl van elke atleet.

Er wordt verder gebruik gemaakt van huidplooimetingen om een opvolging te kunnen doen van de lichaamssamenstelling.

Op deze manier kan er gestreefd worden naar de ideale kracht, lichaamssamenstelling, prestatie,.. Ben jij klaar om samen je sportieve doelen op een ideale manier te bereiken? 

Bij de voedingsbegeleiding heb je de optie om een complete online begeleiding te hebben. Deze begeleiding vindt plaats met behulp van een online systeem (SENPRO) waar je kan inloggen op jouw account en al jouw info, progressie, voedingsschema, recepten,.. kan terugvinden. Klik hieronder voor een eerste blik in dit syteem:

Consultaties Tarieven algemeen

Opgelet! In het UZ gelden andere vastgelegde tarieven. 

1e Consultatie recreant
Sports Facility

Duur: 1 uur

Bij een eerste consultatie wordt een zo compleet mogelijk overzicht gemaakt van de atleet om een ideaal individueel advies hierop te kunnen afstemmen. Na de consultatie ontvang je een verslag met voedingsschema, aangepast op alle trainingen en rustdagen, rekening houdend met de huidige lichaamssamenstelling (obv huidplooimetingen) en de doelstellingen.

Prijs: 75 euro (70 euro online)

1e Consultatie competitie/topsport
Sports Facility 3

Duur: 1,5 uur

Bij een eerste consultatie wordt een zo compleet mogelijk overzicht gemaakt van de atleet en de specifieke doelen om een ideaal advies hierop te kunnen afstemmen. Het competitieseizoen wordt overlopen om zo specifieke doelen te kunnen opstellen. Na de consultatie ontvang je een verslag met voedingsschema, aangepast op alle trainingen en rustdagen, rekening houdend met de huidige lichaamssamenstelling (obv huidplooimetingen) en de doelstellingen.  Verder wordt er meer in detail gegaan op de specifieke behoeften om de prestaties te verbeteren. 

Prijs: 95 euro (85 euro online)

Toegang tot online platform
SENPRO, dashboard, solid background.png

Duur: Onbeperkte toegang

Je krijgt toegang tot een online platform waarop jouw voedingsschema's verschijnen aangepast aan jouw trainingen die gepland staan. Verder kan je er jouw vooruitgang terugvinden, evolutie van jouw lichaamssamenstelling, recepten, info rond sportvoeding,... 

Prijs: 40 euro / maand (25 euro indien combinatie met consultaties)

Opvolgconsultaties
Sports Facility 3

Duur: 45 min

Opvolging van de atleet op basis van lichaamssamenstelling met huidplooimetingen en verdere aanpassingen aan het maaltijdenpatroon.

Prijs: 45 euro (40 euro online)

Tarieven Bakala Academy

1e Consultatie (body & fit) + dexa-scan
Sports Facility

Duur: 1,5 uur

Dit consult is opgesteld voor (niet-competitieve) recreanten die regelmatig sporten. Na deze consultatie ontvang je een voedingsschema , aangepast op alle trainingen en rustdagen, en een verslag van de huidige lichaamssamenstelling.

Bij een eerste consultatie wordt een zo compleet mogelijk overzicht gemaakt van de atleet om een ideaal advies hierop te kunnen afstemmen.

Prijs: 125 euro 

1e Consultatie (Performance) + dexa-scan
Sports Facility 3

Duur: 1,5 uur

Dit consult is opgesteld voor atleten in de competitiesport. Na deze consultatie ontvang je een voedingsschema , aangepast op alle trainingen, wedstrijden en rustdagen, en een verslag van de huidige lichaamssamenstelling. Er wordt advies gegeven naar basisvoeding, sportspecifieke voeding en supplementen op basis van de sportieve doelstellingen. 

Bij een eerste consultatie wordt een zo compleet mogelijk overzicht gemaakt van de atleet om een ideaal advies hierop te kunnen afstemmen.

Prijs: 195 euro 

Opvolgconsultaties
Sports Facility 3

Duur: 45 min

Opvolging van de atleet op basis van lichaamssamenstelling met huidplooimetingen en verdere aanpassingen aan het maaltijdenpatroon.

Prijs: 45 euro