Algemene begeleiding

Begeleiding bij:

- Gezonde voeding

- Overgewicht en obesitas

- Hoge bloeddruk of cholesterol

- Allergieën en intoleranties

- Spijsverteringsproblemen

- Voeding tijdens zwangerschap en borstvoeding

- ...

Werkwijze

Bij een eerste consultatie zal er vooral kennis gemaakt worden. De reden hiervan is omdat ik je goed wil leren kennen om je op deze manier optimaal te kunnen begeleiden. Onder deze kennismaking kan begrepen worden dat ik volledig je voedingsgewoonten en andere dagelijkse gewoonten zal bevragen. Dit kan eventueel gebeuren met gebruik van een eetdagboek. In een later stadium kan op deze manier je voeding het beste bij je dagelijkse leven passen. Uiteraard worden hier ook reeds belangrijke vragen rond voeding beantwoord en krijg je reeds enkele tips mee.

Tijdens de tweede consultatie wordt het eventuele eetdagboek besproken en gekeken welke aanpassingen er dienen gemaakt te worden. Verder dient deze consultatie om uitleg te geven rond de invloed van voeding op jouw situatie en hoe we de voeding er optimaal op kunnen afstemmen. Om ervoor te zorgen dat je niet wordt overladen met informatie, zullen de aanpassingen naargelang je situatie in stadia verlopen. Op deze manier is het ook haalbaar om de veranderingen op lange termijn vol te houden.

Tijdens de verdere opvolging overlopen we de resultaten en maken verdere aanpassingen. Er wordt ook telkens besproken hoe je je zelf voelt bij de begeleiding aangezien het belangrijk is dat je je hier goed bij voelt. Wanneer dit niet het geval zou zijn, kijken we samen hoe we dit kunnen veranderen.

Samenwerken

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen, ook geef ik workshops of lezingen (bv. rond sportvoeding) aan groepen.

Heb je een bepaald project rond gezonde voeding of interesse in een andere samenwerking? Dan mag je mij steeds contacteren! 

Tarieven

Eerste consultatie

55 euro (online consultatie 50 euro)

Duur: 45 - 60 min

Opvolgconsultatie

30 euro (online consultatie 25 euro)

Duur: 30 min

Betalen kan enkel met cash, Bancontact-app of Belfius Mobile-app!

Opgelet: een afspraak dient 24u op voorhand geannuleerd te worden. Gebeurt dit niet, dan ben ik genoodzaakt om de consultatie aan te rekenen. 

Terugbetaling

Er is terugbetaling voorzien van de mutualiteiten, deze bekijk je het beste op de site van je eigen mutualiteit:

© 2018 by Jana Camphens